zondag 23 januari 2011

als zzp-er aan de slag in het ziekenhuis

Als zelfstandige aan de slag bij een ziekenhuis, zonder tussenkomst van een bureau? Zuwe Hofpoort is het eerste ziekenhuis dat dit structureel mogelijk maakt. Sluit je aan via zuwestaffingdesk.nl
Na eerdere berichtgeving in onder andere De Telegraaf, Radio 1, ZNetwerk en P&O Actueel gaat de eerste community op 1 februari 2011 live van start. De primeur is voor het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden.

Zuwe Hofpoort nodigt zelfstandig georganiseerde zorgprofessionals (met name verpleegkundigen IC, OK, anesthesie, spoedeisende hulp) van harte uit zich aan te sluiten. De bijeenkomst hiervoor vindt plaats op woensdag 26 januari van 17 tot 19 uur in zaal Atrium 2 van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. Voor een broodje wordt gezorgd.

Waar gaat de bijeenkomst over?

Zuwe Hofpoort heeft besloten om vanaf 1 februari 2011 al haar inhuur van extern personeel via één centrale marktplaats te laten lopen. Staffing Management Services (Staffing MS) verzorgt het beheer van deze marktplaats. In de nabije toekomst sluiten ook andere ziekenhuizen zich aan, maar Zuwe Hofpoort is de eerste in Nederland die “live” gaat.
De marktplaats heeft als belangrijk voordeel dat zelfstandige professionals direct zaken kunt doen met het aangesloten ziekenhuis. Zonder tussenkomst van bureaus. Alle aanvragen voor extern personeel gaan vanaf 1 februari 2011 als eerste via deze community. Pas in een later stadium worden de bureaus over de functie geïnformeerd. Als lid van de community sta je altijd vooraan in de rij voor interessant werk.

Collega's met een BIG registratie kunnen BTW vrij factureren. Voor Zuwe Hofpoort dus extra aantrekkelijk. Er wordt van het tarief niets meer afgedragen aan een bureau, zodat er ruimte is om twee doelstellingen te realiseren:
1. Verlaging van de kostendrempel voor het ziekenhuis om te werken met extern personeel;
2. Het verbeteren van de beloning van de ingehuurde medewerker.

Wij nodigen je graag uit om je aan te melden bij de Voorkeur Community van Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. Dit kan via www.zuwestaffingdesk.nl. Hoe eerder hoe beter.

Heb je al gewerkt bij Zuwe Hofpoort? Dan heb je een streepje voor! Maar we vinden het ook interessant om in contact te komen met vakkundige collega’s in jouw netwerk. Registreer je op de community en je bent direct aangesloten op alle ontwikkelingen binnen het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. We houden je op de hoogte van aanvragen, opleidingen, evenementen en het laatste nieuws.

Het beheer van de community en de marktplaats wordt verzorgd door Staffing MS uit Rotterdam. Dit bureau verdient geen geld aan bemiddelingsactiviteiten. Wel vraagt zij een vergoeding aan de deelnemers van de community. Deze vergoeding bedraagt in eerste instantie € 3,00 per gefactureerd uur, exclusief BTW. Dus je betaalt alleen als je ook feitelijk inkomsten hebt. Naar mate het gebruik van de community groeit, zal het bedrag voor de dienstverlening van Staffing MS dalen.

Wat doet Staffing MS voor jou?
- Ter beschikking stellen van software voor de community en de marktplaats;
- Actief stimuleren van ziekenhuizen in jouw omgeving om toe te treden tot het community concept;
- Preselectie van mededeelnemers aan de community om kwaliteit te borgen;
- Beheer van jouw dossier en het verzorgen van automatische herinneringen voor het (hernieuwd) aanvragen van VAR verklaringen, BIG registraties etc.;
- Online registratie en goedkeuring van door jou gewerkte uren;
- Het vervaardigen van jouw facturen onder jouw factuurnummer;
- Het aanbieden van jouw profiel op door jouw geambieerde vacatures;
- Integratie van de community met jouw favoriete social networks;
- Continu inzicht in nieuwe vacatures, lopende opdrachten en uitstaande betalingen ;
- Telefonische en online helpdesk ondersteuning voor vragen en begeleiding bij aanvragen VAR en andere documenten.

We kijken ernaar uit om jou in dit unieke concept te mogen verwelkomen. Join the Community.

4 days ago

http://www.zuwestaffingdesk.nl

Geen opmerkingen: