donderdag 22 oktober 2009

dag van de dialoog Haarlem

Deelnemers Dag van de Dialoog


Haarlem, 19 oktober 2009
Betreft: dialoog!
4 november 2009



Geachte mevrouw, mijnheer,

Vorig jaar heeft u deelgenomen aan de Dag van de Dialoog in Haarlem, Heemskerk of Zandvoort. Dit jaar organiseren we de dag weer; deelnemers, gespreksleiders, tafelorganisatoren en wij vinden het een geslaagd project waarover veel mensen enthousiast zijn.
Landelijk breidt de Dag van de Dialoog zich steeds verder uit; in de regio Kennemerland overigens ook, want de gemeente Haarlemmermeer doet dit jaar ook mee.

We willen u graag uitnodigen om dit jaar mee te doen aan de dag die plaatsvindt op woensdag 4 november.

Dialoog
Bij dialoog gaat het om luisteren naar elkaar, naar een anders mening en gedachten. Je hoeft een ander niet te overtuigen. Het is een bijzondere manier om mensen te leren kennen met wie je anders niet in contact komt. Vaak worden het open en inspirerende gesprekken!

Thema
Elk jaar wordt een thema vastgesteld, dat het uitgangspunt voor de gespreksinhoud is. Dit jaar is dat "maak het verschil".

Praktische gegevens
• U kunt aan een lunch- of een dinertafel aanzitten, van 12.00–14.00 uur of van
17.30–19.30 uur.
• U zit met 7-9 personen aan tafel, waarvan één iemand het gesprek leidt.
• De gesprekken duren twee uur.
• Deelnemen kost niets.
• Er is een nieuwe website om uw aanmelding te vergemakkelijken.
Bureau Discriminatiezaken (BD) vult de website met de beschikbare tafels. Het webadres is www.dagvandedialoog.info. U kunt dus uzelf inschrijven via de website, bij de tafel waar u wilt. De komende tijd worden er nog tafels bijgezet! Mocht het inschrijven niet lukken, neem dan contact op.

Slotbijeenkomst
Na de dialooggesprekken vindt 's avonds op een centraal punt in de drie gemeentes een slotbijeenkomst plaats. Hier kan iedereen naar toe om na te praten en ervaringen te delen. Informatie hierover wordt later verstrekt.

Wij hebben er weer zin in en hopen dat u zich massaal aanmeldt en wellicht ook anderen enthousiast maakt om mee te doen!

Mocht u meer willen weten, neem dan contact op via:

telefoonnummer 023-5315842
mail info@dagvandedialoog.info of
fj@bdkennemerland.nl

Met hartelijke groet,




Frederique Janss
Bureau Discriminatiezaken

Geen opmerkingen: