donderdag 26 november 2009

maatschapplijk verantwoord ondernemen mvo zorg thuizorg - thuiszorgInHolland

Maatschappelijk verantwoord Ondernemen ThuiszorgInHolland

De directie heeft diep respect voor de mensen die met ons werken. Ook hebben wij respect voor de cliënt die onze hulp heeft ingeroepen. Dit, voor ons vanzelf sprekende, respect voor mensen brengen wij over op de medewerkers die voor ons op kantoor werken als planner, zorgmanager, personeelsfunctionaris of stagiair.
De zorg draait om mensen in de eerste plaats en niet om geld.

Wij scheppen werkgelegenheid, ook voor mensen die traditioneel soms moeilijk de arbeidsmarkt kunnen betreden. Wij stellen werknemers in staat om gezin, studie en zorg te combineren met werk. Wij stellen de beschikbaarheid van de medewerker centraal en plannen vervolgens de cliënt en niet andersom.

Naast de cliënt staat de medewerker in het veld op de eerste plaats, daarachter komt het kantoorpersoneel die ten alle tijden een pro-actieve, dienstbare houding moeten tonen aan alle personen en organisaties waar wij mee te maken hebben. De directie komt overigens op de laatste plaats.
De signaleringsfunctie voeren wij niet uitsluitend uit omdat de gemeente dat ons verplicht stelt.

Verantwoord(ing)

Wij hebben en NEMEN ook verantwoordelijkheid om cliënten te helpen, ook al valt het soms buiten de scoop van hulp bij het huishouden. Natuurlijk zijn er grenzen aan wat wij wel en niet willen doen voor een klant.

Vaak verwijzen wij dan ook out-reachend door naar een ketenpartner maar houden wel vinger aan de pols of deze partner zijn werk ook tijdig en naar behoren uitvoert. Wij kennen nu (anno november 2009) al onze medewerker en -klanten van gezicht en naam en dat willen we ook in de toekomst zo houden.

Stageplaatsen
Wij bieden stageplaatsen op kantoor en in ‘het veld’ aan scholieren en studenten(vmbo/mbo/hbo) en verlenen medewerking aan afstudeeropdrachten/scripties. Wij staan open voor alle mensen die bij ons solliciteren en iedereen heeft evenveel mogelijkheden op een baan. Omdat wij betaald worden met lokaal gemeenschapsgeld willen wij graag ook iets extra’s terug doen voor de lokale maatschappij en staan dan ook open voor verzoeken om support in deze richting van welke instantie of persoon dan ook.

Social Return WWB en het creëren van banen
Ik wil mij hierbij graag persoonlijk namens ThuiszorgInHolland vastleggen op het bieden van banen aan mensen met een bijstandsuitkering.

10% van het aantal uren dat ik op jaarbasis lever aan de gemeente wil ik minimaal inzetten met enthousiaste medewerkers die solliciteren van uit de bijstand.

Ik hoop dat de gemeente en ThuiszorgInHolland elkaar daarin kunnen vinden door het maken van afspraken over : het aanleveren van namen van door u voorgeselecteerde sollicitanten, het opzetten en uitvoeren van werkafspraken met gezamenlijke inspanning, het samenstellen en uitvoeren van een kort opleidingsprogramma door mensen van ThuiszorgInHolland waarin wij mensen toeleiden naar werk in de thuiszorg, bij ons of bij andere zorgorganisaties. Wij dragen in 2010, 2011 en ook daarna onze steen bij.

Altruïsme, empathie, mvo, mbo …
Het zijn modewoorden die zijn komen boven drijven tijdens de laatste 7 vette jaren van de economie. Nu het wat minder gaat in het bedrijfsleven en overheid zal blijken of de beleidsplannen en hei-sessies waarin deze worden uit voortkomen ook in Heerenveen ook concrete SMART geformuleerde inhoud behouden in 2010 en 2011. Ik kan niet voor andere leveranciers van de gemeente Heerenveen spreken. Ik kan alleen vanuit de ziel, het hart van de oprichters/aandeelhouders/directieleden spreken en u aangeven dat wij , wellicht als geen ander, weten dat alle mensen in Nederland gelijke kansen hebben. Tegelijkertijd zijn er enorme verschillen tussen mensen, de een kan zijn potentieel volledig benutten en is maatschappelijk gearriveerd terwijl de ander door (gebrek aan) persoonlijke competenties of vaardigheden en of externe omstandigheden het niet makkelijk heeft in het leven.
Ons bedrijf (!) heeft geen oplossing voor veel zaken die spelen in de samenleving maar heeft er wel kennis van en probeert in dit zelfde speelveld voor en door mensen het verschil te maken.

Ernst Blok
ThuiszorgInholland
26 november 2009

vrijdag 20 november 2009

vacature vacatures thuiszorg alfahulp alphahulp kamermeisje, schoonmaken, part time bijbaan studenten

Haarlem, 20 november 2009


Beste sollicitant,

Je hebt deze week gereageerd op de vacature ‘schoonmaken bij oudere mensen thuis’ (thuiszorg, hulp bij het huishouden). Fijn dat je de moeite daarvoor neemt !

Wij zijn een nieuwe thuiszorgorganisatie in jouw stad/regio. Per 1 januari 2010 hebben wij een contract gekregen van de gemeente om thuiszorg te mogen leveren. Vandaar dat we nieuwe collega’s zoeken.

Ons hoofdkantoor staat in Haarlem. Schrik daar niet van, want we hebben zorgmanagers die in de auto in jouw stad ‘rondrijden’.

Je moet even wachten op onze reactie. De mensen die wij uitnodigen voor een sollicitatiegesprek ( in jouw stad/regio !) krijgen van ons begin december bericht. Het is niet nodig om ons eerder dan december te bellen. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in december.

Per 1 januari zou je voor het eerst kunnen gaan werken (tussen de 3-15 uur, later uit te breiden naar 30 uur) . Je kan bij ons in loondienst komen. (ook alfa hulpen gezocht, je mag je klanten meenemen naar ons, we gaan zelfs naar je klant om daarvoor de formulieren in te vullen )

Wij bieden alle medewerkers een 6 maanden, een nul-uren. oproepcontract en bieden je een salaris overeenkomstig de CAO Verzorging & Verpleging en Thuiszorg, dit is overeenkomstig het minimumloon of als je ervaring hebt (iets) daar boven.



Ernst Blok
Algemeen Directeur
ThuiszorgInHolland
vacatures@thuiszorginholland.nl
















Schoonmaken bij ouderen thuis in ****
(Thuiszorg, hulp bij het huishouden) 3-15 uur per week.

Functieomschrijving thuiszorgmedewerker (v/m) (geen ervaring in de zorg nodig !)
Je hebt plezier in huishoudelijk werk. En je vindt het ook gezellig om (onder werktijd) een kopje koffie of thee met de cliënt (vaak oudere mensen) te drinken en een gesprekje te voeren.

Je kunt goed bepalen wat er per week in huis moet gebeuren en kan ook luisteren naar wat de cliënt van je vraagt. Je vindt het geen probleem om vanuit je eigen huis met de fiets/scooter naar de cliënt te gaan.

Ervaring als thuiszorgmedewerker is niet vereist maar als je al bij ‘mensen thuis’, in de horeca of in een winkel hebt schoongemaakt, dan is dat natuurlijk ook goed.
Wanneer je zelfstandig een eigen huishouding hebt, dan kan jij zeer waarschijnlijk ook voor ons werken.

Alfahulp
Ook alfahulpen gezocht. Werk je nu als alfahulp? Je kunt bij ons komen werken en je cliënt en kun je ‘meenemen’. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden

Doorgroeimogelijkheden
PS we zijn ook op zoek naar een zorgmanager. Je bent dan het aanspreekpunt in je stad/regio voor thuiszorgmedewerkers en Cliënten. Je voert sollicitatiegesprekken en gaat op huisbezoek bij oudere mensen. Bel ons voor meer informatie.


ThuiszorgInHolland bv
ThuiszorgInHolland is een jong en innovatieve zorgonderneming opgericht in 2008.
Wij bieden thuiszorgdiensten waaronder:

• Hulp bij het huishouden diensten in het kader van de WMO (Wet Maatschappelijke ondersteuning)
• Verzorging
• Verpleging
• Begeleiding

Met het aanbieden van Verzorging en Verpleging, te starten in de regio Haarlem medio 2010, zullen wij verder tegemoet kunnen komen aan de wensen van onze klant.

Onze medewerker en onze klant staan op een gedeelde eerste plaats.
ThuiszorgInHolland kenmerkt zich door korte communicatielijnen en het nakomen van afspraken.
Thuiszorg gaat over mensen, niet in de eerste plaats over geld.
ThuiszorgInHolland is een multiculturele organisatie en niet alleen op papier.




Wie ben je
Je bent een vrouw (m/v) en bent op zoek naar een leuke part time baan. Misschien heb je nooit gedacht om in de thuiszorg te gaan werken, maar je denkt wel dat je dit werk wel zou kunnen en willen doen.

Wij kijken wat je goed kan en wat je leuk vindt om te doen. Niet naar je geboorte datum of culturele achtergrond. Ook Turkse en Marokkaanse vrouwen worden dringend gevraagd ook bij ons te komen werken. Wij hebben namelijk naast Nederlandse- ook Turkse- en Marokkaanse ouderen als cliënt.

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we je ?
Wij bieden je een part-time baan. Goed te combineren met gezin en kinderen. Je kunt in de ochtend of in de middag werken. Bepaal zelf de dagen waarop je wil werken. Je kunt tussen de 3 en 15 (maximaal 30) uur per week werken. Mocht je ingepland staan maar je kunt die keer nniet, dan is dat geen ramp, wel vragen we je dan om de dienst binnen 2 weken ‘in te halen’)

Aantal uren per week
3-15 uur (meer uren is later mogelijk)

Werktijden
ma t/m vr. 09.00 -12.00 en of 13.00 – 16.00 uur (afwijkende tijden in overleg)
Je fietst van je huis naar de cliënt en weer terug

Beloningsvorm
Vast uurloon conform CAO Verzorging Verpleging en Thuiszorg

Arbeidsovereenkomst
6 maandencontract, 0-uren oproepcontract(daarna verlenging mogelijk)
Je begint met 1 of een paar cliënt en, dit wordt langzaam uitgebreid naar 15 uur (meer uren alleen in overleg) Jij krijgt zo de kans om voor jezelf te zien of je dit werk echt leuk vindt. Wij kunnen van onze kant snel zien of je bij ons op je plaats bent.

Waar woon je? *****















Solliciteren?
Heb je vragen? Bel dan met Maxime Rijvordt, 023-5519810.
Je kunt ook per mail ( vacatures@thuiszorginholland.nl ) je c.v sturen
of het sollicitatieformulier op www.thuiszorginholland.nl invullen.
Sollicitatiegesprekken houden wij in december 2009 en januari 2010

ThuiszorgInHolland
Hoofdkantoor
Gebouw Arcada
Belgiëlaan 63A (hoek Europaweg)
2034 AW Haarlem
Telefoon 023-5519810
(Openbaar vervoer bus 300/75)
info@thuiszorginholland.nl
www.thuiszorginholland.nl
http://hyves.thuiszorginholland.nl
msn thuiszorginholland@live.nl



Wij bieden per 1 januari 2010 wmo thuiszorg hulp bij het huishouden in natura (contract met gemeente) in de volgende steden*****

Provincie Utrecht
Abcoude De Ronde Venen en Loenen
Amersfoort, Leusden, Baarn,

Provincie Zuid Holland
Leiden, Leiderdorp, Kaag en Braasem, Oegstgeest, Zoeterwoude , Voorschoten en Wassenaar

Noord Brabant
Breda, Aalburg, Uden

Gelderland
(Noord Veluwe)
Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek, Putten (en Zeewolde)

Flevoland
Almere en Zeewolde

Drenthe
Tynaarlo, Vriend, Assen, Hoogeveen, Coevorden Aa en Hunze, , Borger-Odoorn, Coevorden, de Wolden, Emmen, Meppel, Midden Drenthe, Noordenveld en Westerveld.

Friesland
Leeuwarden, (Heerenveen)

dinsdag 10 november 2009

vacature vacatures Haarlem, Abcoude, Leiden, Oegstgeest, Wassenaar, Voorschoten, Breda, Leeuwarden, Aalburg, Tynaarlo, Assen, Hoogeveen, Coevorden Aa

vacature vacatures - schoonmaken bij ouderen thuis - thuiszorg, hulp bij het huishouden in ...

Haarlem, Abcoude, Leiden, Oegstgeest, Wassenaar, Voorschoten, Breda, Leeuwarden, Aalburg, Tynaarlo, Assen, Hoogeveen, Coevorden Aa en Hunze, , Borger-Odoorn, Coevoorden, de Wolden, Emmen, Meppel, Midden Drenthe, Noordenveld en Westerveld.en Noord Veluwe (Harde, Nunspeet, Ermelo, Zeewolde) Almere, Amersfoort, Leusden, Baarn

vacature vacatures Schoonmaken bij oudere mensen thuis
(thuiszorg, hulp bij het huishouden WMO)

Functie

Je hebt plezier in huishoudelijk werk. En je vindt het ook gezellig om (onder werktijd) een kopje koffie of thee met de klant ( vaak oudere mensen) te drinken en een gesprekje te voeren.

Je kunt goed bepalen wat er per week in huis moet gebeuren en kan ook luisteren naar wat de cliënt van je vraagt.
Je vindt het geen probleem om met de fiets naar de cliënt te gaan.

Ervaring als thuiszorgmedewerker is niet vereist maar als je al bij ‘mensen thuis’, in de horeca of in een winkel hebt schoongemaakt, dan is dat natuurlijk ook goed.

Wanneer je zelfstandig een eigen huishouding hebt, dan kan jij zeer waarschijnlijk ook voor ons werken.

PS we zijn ook altijd op zoek naar leidinggevenden. Je bent dan het aanspreekpunt in je stad/regio voor thuiszorgmedewerkers en Cliënten. Bel voor meer info.


.


Overige eisen
Je hebt plezier in huishoudelijk werk. En je vindt het ook gezellig om (onder werktijd) een kopje koffie of thee met de klant te drinken en een gesprekje te voeren. Je kunt goed bepalen wat er per week in huis moet gebeuren en kan ook luisteren naar wat de cliënt van je vraagt.
Je vindt het geen probleem om met de fiets naar de cliënt te gaan.
Ervaring als thuiszorg medewerker is niet vereist maar als je al bij mensen hebt schoongemaakt (om bij te verdienen), dan is dat natuurlijk erg goed. Wanneer je zelfstandig een eigen huishouding kunt runnen, dan kan jij waarschijnlijk ook voor ons werken.


Werktijd uur per week
20

Beloningsvorm
Vast loon / uurloon

Salarisindicatie
Geen salarisindicatie opgegeven.

Het werk is
Vast


Normale tijden (maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur)

Toelichting bij de arbeidsvoorwaarden

Geen toelichting beschikbaar.



Alfahulp
Ook alfahulpen gezocht. Je kunt bij ons komen werken en je klanten kun je houden, als je klant dat wil.


Wat bieden we je ?
Wij bieden je een part time baan. Je kunt in de ochtend of in de middag werken. Bepaal zelf de dagen waarop je wil werken. Je kunt tussen de 3 en 15 (max 30 uur) per week werken.

Wie ben je
Je bent een vrouw (m/v) en bent op zoek naar werk. Misschien heb je nooit gedacht om in de thuiszorg te gaan werken, maar je denkt wel dat je dit werk wel zou kunnen en willen doen, al is het misschien jouw ideale baan, je doet in ieder geval weer nieuwe ervaring op !

Wij kijken wat je goed kan en wat je leuk vindt om te doen. Niet naar je geboorte datum of culturele achtergrond. Ook Turkse en Marokkaanse vrouwen worden dringend gevraagd ook bij ons te komen werken. Wij hebben namelijk als enige thuiszorgorganisatie naaste Nederlandse- ook heel graag Turkse- en Marokkaanse ouderen als klant.

Waar woon je?
Solliciteren ?
Heb je vragen? Bel dan met Maxime Rijvordt ,023-5519810. Je kunt ook per mail ( vacatures @thuiszorginholland.nl ) cv sturen of het sollicitatieformulier op www.thuiszorginholland.nl invullen. Sollicitatiegesprekken houden wij in jouw woonplaats of omgeving

ThuiszorgInHolland
Hoofdkantoor
Gebouw Arcada
Belgiëlaan 63A (hoek Europaweg)
2034 AW Haarlem
Telefoon 023-5519810
(Openbaar vervoer bus 300)
info@thuiszorginholland.nl
www.thuiszorginholland.nl
http://hyves.thuiszorginholland.nl
msn thuiszorginholland@live.nl

Wij leveren inmiddels in
Haarlem, Abcoude, Leiden, Oegstgeest, Wassenaar, Voorschoten, Breda, Leeuwarden, Aalburg, Tynaarlo, Assen, Hoogeveen, Coevorden Aa en Hunze, , Borger-Odoorn, Coevoorden, de Wolden, Emmen, Meppel, Midden Drenthe, Noordenveld en Westerveld.en Noord Veluwe (Harde, Nunspeet, Ermelo, Zeewolde) Almere, Amersfoort, Leusden, Baarn

Ook daar zijn volop vacatures.